A CasaVie.hu webáruház a GREEN XPC SRL tulajdona!

A Casavie.hu oldal használata (beleértve a termékek meglátogatását és megvásárlását is) bizonyos használati feltételek elfogadását jelenti, nyilvánvalóan a felhasználó és a GREEN XPC SRL között létrejött jogi szerződés formájában, ezért javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a következő bekezdéseket.

A Casavie.hu webhelyen található termékek meglátogatása vagy megvásárlása automatikusan a jelen feltételek elfogadását jelenti. Ezenkívül a GREEN XPC SRL által nyújtott bármely más jelenlegi vagy jövőbeni szolgáltatás igénybevétele ugyanazon feltételek elfogadását jelenti.

 

Általános információk a termékekről és árakról

Az oldalon közzétett képek a valóságnak megfelelőek, de esetenként a termékek színárnyalatai kis mértékben eltérhetnek a fényképkészítési folyamat vagy a monitor beállításai miatt. Kisebb eltérések lehetnek az anyag kialakításában is, aminek oka az a tény, hogy az oldalon található egyes termékek replika minőségűek lehetnek.

A Casavie.hu vásárlói mindig tájékoztatást kapnak arról, hogy egy termék van-e raktáron, vagy nincs-e raktáron, megrendelhető-e, mennyi ideig kerül feldolgozásra és mennyi idő alatt érkezik meg hozzájuk. Ezt az információt e-mailben vagy telefonon küldjük el.

A termékeket, ajánlatokat, árakat és versenyeket tartalmazó képek előzetes értesítés nélkül változhatnak.

A Casavie.hu-n keresztül értékesített termékek újak, a gyártó eredeti csomagolásában és a kiszállításkor minden esetben a fizikai fiskális számla kíséretében vagy elektronikus formátumban készülnek. A futár nyugta fizetési bizonylat, vagy számlakivonat.

  

Adatvédelmi irányelvek

A Casavie.hu szigorú szabályzata szerint tiszteletben tartja az ügyfelek adatainak titkosságát. A kereskedő garantálja a számítógépes rendszerén tárolt és továbbított adatok biztonságát és titkosságát. Ezeket az információkat a Kereskedő felhasználhatja arra, hogy a felhasználónak visszaigazolást küldjön a megrendelésekről, különféle akciókról, akciókról stb. csak az ügyfél előzetes beleegyezésével. A személyes adatok Kereskedő részére történő megadása nem jelent kötelezettséget a felhasználók számára, ezen adatok megadását bármilyen körülmények között megtagadhatják, illetve kérhetik azok ingyenes törlését az adatbázisból. Az adatbázisból való törlésre irányuló kérelmet/értesítést az adatbázisban regisztrált személy e-mailben küldi: hello@casavie.hu.

  

Szerzői jog (a webhely teljes tartalma)

A Casavie.hu (szöveg, grafikák, képek, gombok, videók, forgatókönyvek, programok és minden egyéb adat) a GREEN XPC SRL és/vagy munkatársai, partnerei és/vagy beszállítói tulajdonát képezi, és a törvény szerzői jogainak megfelelően védett. A Casavie.hu-n található grafikák, emblémák, fejlécek és képek nem használhatók fel olyan termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek nem tartoznak a GREEN XPC SRL-hez, oly módon, hogy zavart keltsen az ügyfelek körében, vagy hiteltelenné tegye a Casavie.hu webhelyet vagy a GREEN XPC SRL.

 

Az oldal használata

A Casavie.hu weboldalon bemutatott termékek és szolgáltatások elérése, látogatása, használata vagy vásárlása a jelen feltételek elfogadását jelenti. Az oldal felhasználójaként történő regisztráció az Ön hallgatólagos beleegyezését jelenti az értékesített termékekkel kapcsolatos elektronikus és telefonos üzenetek fogadására vonatkozóan, ez a szempont később a vásárló szankciója nélkül módosítható vagy lemondható. 

 

Hozzáférés a weboldalhoz

A GREEN XPC SRL korlátlan hozzáférést biztosít a Casavie.hu oldalhoz személyes célokra, de nem ad jogot az oldal egészének vagy egy részének letöltésére, módosítására, reprodukálására a GREEN XPC SRL írásos hozzájárulása nélkül.

  

Hibás információk kijavítása

Fenntartjuk a jogot, hogy a szerkesztési hibákból, pontatlanságokból vagy a szoftver hibáiból adódó esetleges kihagyásokat, hibákat a kijelzőn előzetes figyelmeztetés nélkül kijavítsuk. Elutasítjuk a felelősséget minden olyan helyzetért, amely szoftverhibákból vagy a szerver műszaki hibáiból eredhet. A GREEN XPC SRL nem vállal felelősséget az olyan szoftver hibáiból eredő információvesztésért, amellyel az oldalt tervezték és tárolták, és nem garantálja, hogy a webhely, a szerver vagy a Casavie.hu által küldött e-mailek nem vírusokat vagy más káros összetevőket tartalmaznak, bár mindent megtesz ennek megakadályozására. Fenntartjuk magunknak a jogot a rendelések előzetes értesítés nélküli törlésére hiba vagy nyomdai hiba esetén.

A termékek színében előforduló színeltérésekért felelősséget nem vállalunk. Ezek a gyártási folyamat következményei lehetnek. Ezen termékek visszaküldését akkor fogadjuk el, ha megfelelnek a visszaküldési szabályzatnak.

 

Viták és konfliktusok. Alkalmazandó jog.

A Casavie.hu weboldalhoz való jogosulatlan hozzáférésre irányuló minden kísérletet és minden csalási kísérletet jelenteni kell az illetékes hatóságoknak. Az oldal használatával (a termékek meglátogatásával vagy megvásárlásával) a felhasználó beleegyezik abba, hogy a román jog az irányadó a fenti használati feltételekre, valamint a felhasználó és a GREEN XPC SRL társaság között esetlegesen felmerülő bármely vitára.

Tekintettel arra, hogy célunk, hogy mindig elégedett vásárlóink ​​legyenek, ha a rendeléssel kapcsolatban problémái vannak, forduljon hozzánk a hello@casavie.hu e-mail címen módosítások A GREEN XPC SRL fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa a Casavie.hu oldal tartalmát, a szabályzatot, a használati feltételeket és feltételeket, anélkül, hogy a felhasználókat előzetesen értesítené, bár ügyelünk arra, hogy értesíteni az ügyfeleket ezekről a változásokról.

A Casavie.hu felhasználó köteles rendszeresen ellenőrizni a használati feltételeket. Ha nem ért egyet a GREEN XPC SRL által azokon végrehajtott változtatásokkal, abbahagyja az oldal használatát. Ha a felhasználó továbbra is használja az oldalt, úgy tekintjük, hogy egyetért a változtatásokkal.

 

Visszaküldési politika

Mindig 30 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, megfelelő-e a termék az Ön számára. A Casavie.hu garantálja, hogy minden áru értékét visszaküldi, feltéve, hogy azokat a visszaküldés előtt megfelelő állapotban tartották.

A hatályos jogszabályi rendelkezések szerint "a fogyasztónak joga van a vásárlástól való elállásáról a termék átvételétől számított 30 munkanapon belül írásban értesíteni a kereskedőt, kötbér és indoklás nélkül."

Azokat a termékeket, amelyek nem felelnek meg az Ön igényeinek, AZ ÁLLAPOTÁBAN szállítjuk vissza a GREEN XPC SRL céghez. Ha a hozzánk eljutó termékeken karcok, hiányzó védőfóliák, plombák vannak, fenntartjuk a jogot a visszatérítés megtagadására. Csomagok átvételére pénzvisszatérítéssel nincs lehetőségünk. A termékeket eredeti formájukban, sérülés és használat nélkül szállítjuk.

Kérjük, jelezze felénk, ha visszaküldte telefonon, e-mailben vagy a visszaküldési űrlap kitöltésével. A visszaküldött áru értékét ezen információ kézhezvételétől számított 5 napon belül visszaküldjük. Ha ezt az információt nem kapjuk meg, a visszaküldött termékek kézhezvételétől számított 30 napon belül visszatérítjük a pénzét. A szállítási költség nem téríthető vissza.

Kérjük, tartsa be az áru visszaküldésének határidejét. A visszaküldött áru értékét banki átutalással térítjük vissza. Az újonnan megrendelt árut utánvéttel szállítjuk.

Kérjük, hogy a visszaküldött csomag feladásáról szóló igazolást az esetleges reklamáció elemzési folyamatának végéig, visszaküldött áruk esetén a visszatérítés időpontjáig őrizze meg. Ez a visszaküldési politika a Casavie.hu online áruházon keresztül vásárolt termékekre vonatkozik. Ha tervezi a termék visszaküldését, ne használja! Az adás-vételi szerződés elállásáról szóló döntés meghozatala előtt a kapott termékeket nem használhatja fel. Az elállási jog arra szolgál, hogy a terméket úgy tekintse meg, ahogyan az üzletben tenné, nem pedig 14 nap ingyenes felhasználást. (A szöveg teljes egészében az Európai Unió honlapjáról származik)

 

Feliratkozás és leiratkozás a hírlevélről

A Casavie.hu webhely hírlevelére való feliratkozás és leiratkozás ingyenes és önkéntes, és az alábbi használati feltételek elfogadását jelenti. Az elküldött üzenetek nem kéretlenek, és bármikor leiratkozhat az egyes e-mailek láblécében található utasítások követésével. Az elküldött üzenetek megfelelnek az elektronikus kereskedelemről szóló törvénynek a kereskedelmi kommunikáció tekintetében, ahogy azt a román és a nemzetközi jogszabályok is előírják.

Cégünk mindig az ügyfelet helyezi előtérbe. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlási élmény egyedi és élvezetes legyen az Ön számára. Meghívjuk Önt a termékoldalra.

Személyes adatok

A GREEN XPC SRL a www.Casavie.hu weboldalon keresztül gyűjtött információkat, arra vonatkozó magyar jogszabályoknak megfelelően. Az oldal a látogató számítógépén elhelyez egy „cookie-t”, amely statisztikai adatok gyűjtésére szolgál