GARANCIA TANÚSÍTVÁNY

1. Csaptelepek: konyha, mosdó csaptelep, zuhanyrendszerek.

Nem elektromos csaptelepek:
4 év garanciakorlát a szerkezetre és a kivitelre.

4 év patron garancia.
1 év garancia a mechanikus alkatrészekre. (beleértve a motort, a levegőztetőket, a visszatartókat, a szivárgásgátló eszközöket, a permetező tömlőket, a vízellátó tömlőket, a LED funkciót)

Elektromos csaptelepek:

4 év garancia a szerkezetre, a felületekre és a kazettára.
1 év garancia a mechanikus szivattyúkra (beleértve a motort, levegőztetőket, visszatartókat, szivárgásgátló eszközöket, permetező tömlőket, vízellátó tömlőket, LED funkciót)

Fürdőszoba kiegészítők - törölközőtartó, papírtartó, padlószifon, leeresztő szelep

4 év garancia a szerkezetre és a kivitelre.


A garancia az adott termékről kiállított számlák alapján érvényes!

 

2. Ez a korlátozott garancia NEM terjed ki a következők által okozott veszteségekre és/vagy károkra:

Helytelen vagy szokatlan használat
Hibás kezelés
Baleset
Vis maior esetei: emberi ellenőrzésen kívül eső esetek, például árvizek, földrengések vagy más természeti katasztrófák.
Nem megfelelő telepítés
Nem megfelelő karbantartás és gondozás. Használjon súroló hatású tisztítószereket, például fehérítőt, ammóniát, alkoholt, klórt vagy drótkefét, mivel ezek károsítják a felületet. Ha a termékeket jelentős mértékben ki van téve vegyszereknek, durva tisztítószereknek, az érvénytelenít minden, a felületekre és az anyagokra vonatkozó garanciát.
Módosítás (beleértve, de nem kizárólagosan a nem engedélyezett alkatrészek vagy tartozékok használatát), vagy beállítás vagy javítás. Ez a garancia csak akkor érvényes, ha minden alkatrészt a CasaVie.ro szállított. A fényesség csökkenése, a karcolás, foltosodás és a felületek lúgos marása az idő múlásával a használat, a tisztítási gyakorlat, a víz vagy az időjárási körülmények miatt nem gyártási hibák, hanem normál kopásra utalnak. Ez a garancia az eredeti vásárlóra terjed ki, és nem ruházható át az örökösökre vagy a későbbi tulajdonosokra.
A jótállási idő alatt a felmerült és a vásárló által igényelt gyártási hibák ingyenes kijavítása biztosított. A termék használat utáni tisztítása meghosszabbítja annak élettartamát. Kötelező a 80-100 µm-es szennyeződésszűrő használata és a termékek fagy elleni.

 

3. Ezenkívül a panasz nem indokolt az alábbi esetekben:

a telepítési, karbantartási és tisztítási utasítások be nem tartása;
ha a beavatkozást illetéktelen személyek végezték;
ha a szennyeződésszűrők nincsenek felszerelve;
ha a terméket nem működőképes állapotban, a vásárlási bizonylat, az eredeti jótállási jegy és az összeszerelést végző meghatalmazott személy által kiállított eredeti számla kíséretében küldik vissza;
jelen jótállási jegy nem megfelelő kitöltése, részleges vagy hamis adatai, számla vagy vásárlási bizonylat bemutatásának elmulasztása;
a terméket olyan személyek vagy szakemberek telepítik, akik nem rendelkeznek megfelelő képesítéssel, vagy akik nem rendelkeznek az összeszerelés időpontjában a törvény szerint szükséges engedéllyel; helytelen szerelés; helytelen kezelés vagy hanyagság; nem megfelelő karbantartás és használat; szennyeződések a vezetékes vízben (szűrőket kell felszerelni a tápvezetékre); rendellenes kopás (a termék műszaki tájékoztatójában szereplő utasítások be nem tartása a termék csomagolásában, amellyel a terméket szállítják); fagynak való kitettség;
sérülések, például karcok, repedések a terméken, amelyeket a vásárláskor nem jelentettek az eladónak;
természeti katasztrófák által okozott károk.

4. A garancia nem vonatkozik azokra a termékekre, amelyekkel illetéktelen személy foglalkozott (javítás, kikészítés, eredeti alkatrészek cseréje vagy egyéb módosítás).


5. A garancia feltétele az eredeti csomagolás megőrzése.


6. A beszerelést csak arra feljogosított szakember végezheti el a jogszabályoknak megfelelően.


7. Ha a telepítést szakképzetlen személyek végzik, károk és meghibásodások léphetnek fel.


Ha garanciális igényt kér, lépjen velünk kapcsolatban: hello@casavie.hu e-mail címen!