30 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, megfelelő a megrendelt termék az Ön számára. CasaVie.hu garantálja, azthogy minden termék értékét visszatéríti, feltéve, hogy azokat a visszaküldés előtt megfelelő állapotban tartották. 
Ha a hozzánk eljutó termékeken karcok vannak, használat nyomai láthatók, védőfóliák hiányoznak, sérült doboz, fenntartjuk a jogot a visszatérítés visszautasítására.

A vásárló el válolja azt, hogy a termék esztétikai állapotát használat előtt ellenőrzi. A termék használata után esztétikai reklamációt nem fogadunk el.
Ha az első használat után azonnal meghibásodást észlelnek, azt csak igazolással együtt fogadjuk el (fénykép és videó).
A hibás bejelentéseket nem fogadjuk el, ha a visszaküldés eredeti oka más volt.
 

A következő helyzetekben kötelesek leszünk megtagadni a visszaküldést:
- sérült doboz
- hiányos vagy sérült alkatrészek
- ha a dobozban lévő alkatrészek nincsenek megfelelően becsomagolva
- ha a doboz nincs védve vagy védőfóliával lefedve
- a terméken használat nyomok láthatók
- a terméken kopás nyomok vannak

Kérjük, jelezzen telefonon vagy e-mailben, ha vissza szeretne küldeni a csomagot! Mikor megkapjuk az információt, egy GLS futárt küldünk hogy átvegye Öntöl a csomagot. Kérje a csomag igazolását a futártol. 

A visszaküldött áru értékét a csomag ellenőrzésétöl követő legfeljebb 10 napon belül, banki átutalással és kizárólag a magyarországi bankok számláira visszautaljuk. Ha nem kapjuk meg a visszatérítésre vonatkozó információt, a visszaküldött termékek ellenőrzésétöl követő 30 napon belül visszautaljuk a pénzt.

A visszaküldés költsége 3000 HUF.

A futár díját nem kell fizetni hogy ha megfelel a következő feltételeknek: ha az átvett termék sérült, hibás vagy nem az Ön által megrendelt termék.

* A szállítás során keletkezett sérüléssel kapcsolatos reklamációt csak a csomag érkezésének napján fogadjuk el!

Kérjük, tartsa be az áru visszaküldésének határidejét, és őrizze meg a visszaküldött csomag feladási bizonylatát az esetleges reklamáció elemzési folyamatának végéig 
és a visszaküldött áru esetén a visszatérítés időpontjáig.

Jelen visszaküldési szabályzat a CasaVie.hu webáruházon keresztül vásárolt termékekre vonatkozik!